VERGROOT JE COMMUNICATIEKRACHT

Vergroot Je Communicatiekracht

Vergroot Je Communicatiekracht

Blog Article

Effectiever Communiceren Op De Werkvloer


Tijdens deze cursus leer je hoe je je professionele gesprekstechnieken naar een hoger niveau tilt. Je krijgt volop praktische tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt. Deze cursus ‘Beter leren communiceren’ wordt volledig afgestemd op jullie vraagstukken. Het klinkt eenvoudig, maar helder communiceren is op de werkvloer één van de grootste uitdagingen.


Je krijgt praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Alles met het doel om je professionele gesprekstechnieken te verbeteren. Stel: je wilt samen met je collega’s (of individueel) beter leren communiceren. Dan zit je bij goed. Onze cursus is namelijk de meest populaire in-company communicatietraining van Nederland. Bij jullie op locatie geven we een op maat gemaakte cursus die vooraf uitvoerig met je wordt besproken.


Communicatietraining Voor Zelfreflectie


We kunnen de cursus zowel in het Nederlands als in het Engels geven. Om beter te leren communiceren bestaat er een breed scala aan professionele gesprekstechnieken. Deze gesprekstechnieken bieden jou laagdrempelige handvatten waarmee je in de dagelijkse praktijk uit de voeten kunt. En dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s.


Wat ga ik leren? Ieder communicatieproces bestaat in principe altijd uit dezelfde drie componenten: zender, boodschap en ontvanger. Communiceren gaat goed als er niet te veel ruis in het spel is. Maar er is ook vaak miscommunicatie. In deze leerreis leer je effectief communiceren en misverstanden voorkomen. Je gaat aan de slag met de niveaus van luisteren en de typen vragen die je kunt stellen.


En luisteren is meteen de lastigste van de drie. We vinden natuurlijk allemaal van onszelf dat we goed luisteren en weinig praten. Maar soms is het niet veel meer dan ‘horen’. Dat verschil ga je in deze leerreis al doende leren. Herken je dit? Je bent op een feestje, iemand praat tegen je, maar je bent met je gedachten even totaal ergens anders.


Ontwikkel Je Luistervaardigheden


Het gaat langs je heen. Wat daarna meestal gebeurt, is dat de ander van onderwerp verandert. Of het gesprek stopt. Een goed voorbeeld van niet luisteren. Deze communicatietraining geeft je - door zelf in actie te komen - inzicht in gesprekstechnieken en de verschillende vormen en de juiste manieren van luisteren en waarnemen.


Slechte communicatie juist niet. Sterker nog: gebrek aan goede communicatie is een van de belangrijkste oorzaken van conflicten op de werkvloer. Conflicten genereren vaak zowel stress als en spanning bij werknemers, dat ze overstuur raken en thuis blijven piekeren over het werk. In de praktijk is er een sterk verband tussen slechte communicatie en stress of burn-outs bij werknemers.


Deze Softskill training geven wij in open rooster verband in Amersfoort. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Effectief communiceren training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren. De communicatie training kan op verschillende manieren worden gegeven. Wij kunnen bij jou op locatie komen om de training in uw eigen omgeving te geven of u komt bij een van onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.


Training Voor Effectieve Storytelling


Cursisten sluiten vanuit huis aan bij een standaard of op maat gemaakte groepstraining. De trainer begeleidt de cursisten gedurende de dag door het programma, laat de mensen oefenen en zorgt dat er voldoende ruimte is voor vragen. Ook kan een combinatie worden gemaakt van een fysieke training met deelnemers op locatie en mensen die virtueel aansluiten, onze zogeheten ‘Hybride´ trainingen.


Onze communicatietraining is gericht op de verbetering van de samenwerking, de communicatie en het begrip binnen een team. Dit maakt de training in het speciaal geschikt voor teams die werken in het onderwijs. Wanneer teamleden beter worden in communiceren, kunnen zij dit ook de kinderen leren. Bekijk hier onze communicatietraining en vraag een vrijblijvende offerte aan! Als je kinderen beter wil leren communiceren kan je dat op verschillende manieren doen.


Word Een Meester In Effectieve CommunicatieBouw Een Communicatief Sterke Organisatiecultuur Op

Als ze hier namelijk nooit mee begonnen zijn, zal dit een vrij lastig verhaal gaan worden. Kinderen beginnen vrij vroeg met communiceren. Namelijk direct vanaf hun geboorte. Ze kunnen dit op het begin zeker nog niet goed, sterker nog, het lijkt eigenlijk nergens op. Een beetje krijsen en dan ook nog verwachten dat je eten krijgt.


De volgende stap is dat je kinderen communicatietraining oefeningen gaat geven om kinderen beter te leren communiceren. Dit kunnen vrij makkelijke oefeningen zijn, maar ook vrij moeilijke oefeningen. Een kind zal het immers makkelijker hebben als hij moet zeggen ‘ik heb honger’ dan wanneer hij of zij moet zeggen ”zou ik alstublieft iets te eten mogen”.


Ontwikkel Je Communicatieve Strategieën


De logische volgende stap is communicatietraining voor kinderen. Dit natuurlijk ook om de kinderen beter te leren communiceren. Je moet dan denken aan trainingen als ‘welterusten’ zeggen, voor het slapen gaan. Dit zijn natuurlijk vrij eenvoudige dingen. Communicatietraining onderwijs is natuurlijk ook erg belangrijk. Het is erg belangrijk dat de kinderen beter leren communiceren op de basisschool.


Een kind moet ook leren om boos te kijken, als hij boos is. Hij ga naar deze website moet niet tegen zijn vriendjes zeggen: ‘Ho stop, kap ermee’ met een brede grijns op zijn gezicht. Wat nu misschien nog niet zo heel belangrijk lijkt, maar wat zeker wel heel belangrijk gaat worden is mediatraining in het onderwijs.


Communicatietraining Voor Levenslang Leren


Tegenwoordig wordt alles steeds meer op internet gezet. Alles wordt steeds meer en meer verspreid. Verschillende media nemen de macht over. Om de kinderen hier goed op voor te bereiden is het erg belangrijk dat ze hier goede training voor krijgen. Deze communicatie training houdt in dat kinderen moeten gaan leren hoe ze iets op Facebook gaan zetten, of hoe ze iets op Twitter moeten posten.


Hoe ga je dit deze kinderen leren? Je zet ze gewoon allemaal achter een computer en laat ze één voor één iets op internet posten. Ze mogen zelf helemaal bepalen wat ze posten. Op deze manier kunnen ze namelijk enorm hard op hun bek gaan en leren ze van hun fouten.


Efficiënt Communiceren Onder De Knie KrijgenCommunicatietraining Voor Persoonlijke Groei

Deze zijn voor kinderen erg belangrijk als ze dertien zijn en graag een krantjes in de wijk willen gaan rondbrengen. Iedereen weet natuurlijk dat deze sollicitatieprocedures enorm hard zijn. De kinderen worden enorm streng beoordeelt. Als ze dit ook niet zouden doen, zou er niet altijd goed op de juiste manier reclame voor je op de deurmat liggen.


Effectieve Communicatie Voor Projectmanagement


Kortom, het belang bij kinderen beter laten communiceren zit in vele facetten. Het is erg belangrijk dat met al deze facetten rekening gehouden wordt, anders wordt het helemaal niks met deze kinderen. Deze kinderen zullen toch de nieuwe generatie worden. Een erg belangrijke generatie, want onder andere zij moeten ervoor zorgen dat wij straks lekker van ons pensioentje kunnen gaan genieten.


De actuele en relevante communicatie uitdagingen worden vooraf met de trainer doorgesproken.


Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden. Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten.

Report this page